Turism Activ in Natura

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Training antreprenorial in turism I

Imprimare Email
Activitati incheiate

Sesiunea de instruire s-a desfasurat in perioada 4.06.2009 – 7.06.2009 in localitatea Sucevita si a reprezentat o modalitate de dobandire, dar si de innoire si completare a cunostintelor pentru dezvoltarea unei afaceri.

Cursul s-a desfasurat dupa metoda CEFE (Competency based Economies through Formation of Enterprise) care este un set complex de instrumente de training ce utilizeaza metode orientate spre actiune precum si invatarea experientiala si participativa, pentru a dezvolta competentele manageriale si personale ale unei arii foarte largi de grupuri tinta, in contextul de dezvoltare economica si de generare a unor locuri de munca.

Instruirea s-a realizat in cadrul unui modul de patru zile, in conformitate cu curricula aplicata cu mare succes de trainerii CEFE.

Obiective:

- perfectionarea a cel putin 24 persoane din Romania si Ucraina, (persoane angajate in turism, studenti sau tineri absolventi de turism) in organizarea si conducerea afacerilor din turism

-cresterea calitatii serviciilor de baza in turism prin imbunatatirea cunostintelor manageriale a administratorilor si personalului de turism.

Ultima actualizare ( Duminică, 25 Octombrie 2009 09:43 )
 

RSS feed

Abonati-va la stirile din sectiunea EVENIMENTE
Evenimente