Turism Activ in Natura

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Program de pregatire ghizi turism activ - TOT

Imprimare Email
Activitati incheiate

In perioada 22-25 mai 2009, in municipiul Suceava, s-a desfasurat un program de pregatire a ghizilor de turism activ - TOT. Training-ul a asigurat formarea ghizilor pentru a  fi capabili să prezinte zona montana a Bucovinei cu practicarea formelor de turism activ.

Cursurile au fost prezentate de un trainer strain, din partea companiei Kiefer Consulting, care a fost selectata sa implementeze Nature Active Parc / Nature Fitness Park.

Obiective:

Pregatirea a cel puţin 12 instructori si monitori de ski in activitatile de turism activ, din regiunile tinta din Romania si Ucraina (activitati de Nordic Walking, drumetie, skating etc.)

Proiectul isi propune sa creeze in zonele in care vor functiona parcurile un nucleu de aproximativ 3 instructori/zona care vor avea doua roluri principale in proiect, si dupa incheierea acestuia: sa fie instructori si promotori ai NAP ÔÇô Parcurilor de Fitness si Turisc Activ in Natura; sa formeze la randul lor alti ghizi si instructori locali, care sa raspunda cresterii ulterioare a numarului de turisti in NAPs.

Ultima actualizare ( Duminic─â, 25 Octombrie 2009 09:38 )
 

RSS feed

Abonati-va la stirile din sectiunea EVENIMENTE
Evenimente