Turism Activ in Natura

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Gura Humorului

Imprimare Email
Orasul Gura Humorului este situat Ia limita estica a Obcinilor Bucovinei, in nordul Romaniei, Ia 36 km de Municipiul Suceava, Pozitionarea sa la distante optime fata de manastirile Bucovinei (Voronet, Manastirea Humorului, Moldovita) si cadrul natural fac zona Humorului interesanta pentru turismul cultural si pentru turismul activ, in natura.

Bine ati venit in Nature.Fitness.Park® Gura Humorului


Nature Fitness Park - Parc de Turism Activ in Natura este locul ideal pentru distractie si relaxare, sport si diverse activitati in aer liber.
Nature.Fitness.Park Gura Humorului cuprinde o retea de 5 trasee de Nordic Walking si Mountain Btke cu diferite grade de dificultate, cu un sistem clar si modern de semnalizare care indica directia si distanta ramasa de parcurs. In cele doua puncte de plecare - Parcul Central si Centrul de Informare Turistica - sunt instalate doua panouri cu instructiuni privind tipurile de sport ce pot fi practicate pe trasee, cu exercitii recomandate pentru incalzire, cu altitudinea si gradul de dificultate. Va invitam sa va alegeti un circuit, sa va hotarati asupra tipului de miscare, sa retineti numarul traseului si sa va relaxati activ! Enjoy the parks!

Turist in Gura Humorului


• Odihna si agrement
Odata ajuns in Gura Humorului, poti profita de tihna din jur si te poti bucura de pacea acestei asezari dintre Obcinile Bucovinei. Oferta de agrement a Humorului este demna de luat in seama. Parcul Arinis din Lunca Moldovei va asteapta cu o piscina acoperita, de dimensiuni olimpice si un bazin pentru copii, terenuri de sport si un patinoar. Partia de schi de 1350 m. este dotata cu un telescaun si o instalatie de zapada. in zona de acces spre partie, pe malul drept al raului Moldova, este amenajat un loc de campare cu toate utilitatile necesare rulotelor. Daca unele seri vi se par monotone, va recomandam unul dintre restaurantele locale in care puteti degusta bucataria traditionala, sau cluburile si discotecile din oras. Va recomandam de asemenea si festivalurile deja renumite din Gura Humorului: "Zilele Humorului", "Umor la....Gura Humorului", "Toamna la Voronet", "Targul de Paste".

• Natura sl cultura
Aerul curat si verdele padurilor de foioase te imbie la plimbare si drumetie. Relaxarea in natura se completeaza cu tihna manastirilor. Renumita Manastire Voronet este situata la doar 4 km de centrul orasului, iar in partea de nord, la aproximativ 5 km se afla Manastirea Humorului. Ambele manastiri sunt monumente UNESCO si ofera o lectie valoroasa de cultura si istorie a acestor locuri. O alta experienta de civilizatie bucovineana o puteti trai vizitand Cacica, localitate situata la 18 km de zona Humorului, cu Biserica Catolica Cacica (Basilica Minor) si cu Salina Cacica. in Humor traditiile sunt inca vii si nu trebuie sa fiti surprinsi daca in zilele de sarbatoare veti intalni oameni ai locului imbracati in frumosul port popular bucovinean. O vizita de Craciun sau de Paste va va dezvalui vechi traditii autentice.

• Turism activ
imprejurimile orasului Gura Humorului va ofera nenumarate modalitati de relaxare si de practicare a sporturilor favorite. Pescuitul, zborul cu parapanta, echitatia, schiul, nordic walkingul si ciclismul montan sunt doar cateva din sporturile pe care turistii care vin in Gura Humorului le practica an de an. Va invitam sa va relaxati activ pe traseele Gura Humorului.Nature. Fitness.Park®!

Ultima actualizare ( Sâmbătă, 07 Noiembrie 2009 10:33 )