Turism Activ in Natura

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

Seminar de Educatie ecologica si interpretarea naturii

Imprimare Email
Activitati incheiate
In perioada 11-13 mai 2009, in localitatea Vatra Dornei, s-a desfasurat un seminar de educatie ecologica si interpretarea naturii.
Seminarul a avut ca obiectiv formarea a 12 persoane (ghizi locali sau rangeri, tineri absolventi sau angajati ai parcurilor nationale, 9 din regiunea Suceava si 3 din regiunea Cernauti) in activitati de “interpretarea naturii, protejarea mediului şi ecologie .
In urma desfasurarii acestei activitati se va realiza un link pe site-ul NAP Bucovina - www.turismactiv.ro, link care are drept obiectiv furnizarea de informatii cu caracter ecologic specific persoanelor care acceseaza site-ul. Materialul postat pe site la link-ul de educatie ecologica va cuprinde un mic Ghid de bune practici in natura, fotografii reprezentative ale traseelor din cele 3 locatii ale NAP, elemente necesare orientarii turistice in natura.
In functie de elementele de noutate legate de comportamentul turistilor pe traseele din NAP (aspecte pozitive sau negative), informatiile vor fi actualizate periodic.

Ultima actualizare ( Duminică, 25 Octombrie 2009 09:35 )
 

RSS feed

Abonati-va la stirile din sectiunea EVENIMENTE
Evenimente